LOSLATEN

2609

Door de vele energieshifts zijn mensen in een fase beland waarop zij voelen dat het nodig is om mensen in hun omgeving of vriendenkring los te laten.

Mensen loslaten brengt vaak een wirwar aan ambivalente gevoelens met zich mee:
schuldgevoel, verdriet, boosheid, zowel naar jezelf als naar de kosmos omdat je liever geen afscheid neemt en vast wil houden aan het oude, terwijl je tegelijkertijd vóelt en dus weet dat het nodig is voor jezelf om verder te kunnen komen.

De ene persoon ontwikkelt zich sneller dan de ander en daar is niets mis mee: het maakt je niet beter of slechter. Een transformatieproces is dan ook geen wedstrijd ‘wie het eerst verlicht is’, ondanks dat ik soms een andere indruk krijg binnen de spirituele wereld.
Het verschil in tempo is er de oorzaak van dat de trillingsfrequentie van jou en de ander niet meer matcht, waardoor je uit elkaar (bent ge)groeit.

Weet dat het goed is om voor jezelf te kiezen. Niet alleen voor jezelf maar ook voor de ander, want ondanks dat je vast blijft houden aan het oude, verandert de situatie omdat de energie niet meer stroomt. Het contact gaat dan ongemakkelijk of zelfs ongemeend voelen en dat is het laatste wat je wil bewerkstelligen.

Het getuigt van respect voor jezelf en de ander om uit te spreken dat je voelt dat je uit elkaar (bent ge)groeit.
Spreek vanuit jezelf, vanuit jouw gevoel, zodat de ander zich niet aangevallen of gekwetst hoeft te voelen.

Dat jij loslaat wil niet automatisch zeggen dat je er geen last van ondervindt: ook jij kunt verdriet ervaren om hetgeen je achterlaat. Sta het verdriet toe, erken dat het er is en neem jezelf hierin serieus, ondanks eventuele oordelen van de buitenwereld.
Je doet niets verkeerd, je volgt je gevoel en dat is nu precies wat nodig is om verder te kunnen komen in jouw proces en in jouw leven.

Volg je hart, want het klopt.
Het wordt aangestuurd door de kosmos, door het universum dat weet wat goed is voor jouw allerhoogste goed:

Voel
Luister
en…

VERTROUW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.instagram.com/drakenkracht.coach/