Welkom bij DrakenKracht

1013

DRAKENENERGIE

 

Drakenenergie is onbegrensd, puur en vurig en dient zich aan wanneer jij eraan toe bent. Het brengt je in contact met de Draak, ofwel de Kracht in jezelf: met jouw onbegrensde mogelijkheden en met pure, onmiddelijke manifestatie.

 

Dit is precies wat DrakenKracht beoogt.

 

DrakenKracht wil jou in contact brengen met je gevoel en je opnieuw in verbinding laten komen met jeZelf; je bewust maken van de Nieuwetijds Energie die ons allen aanraakt en transformeert; jou opnieuw je eigen innerlijke Kracht laten ontdekken en je bewust maken van de mogelijkheden van je innerlijke zintuigen (heldervoelen, -zien, -horen, -weten, -ruiken, -proeven) middels cursussen, workshops en trainingen.

 

Vandaar: ‘Leren vanuit je Bewustzijn.’

 

Daarmee is DrakenKracht onderdeel geworden van mijn praktijk:
LevensKracht

 

DrakenKracht is bedoeld om groepen mensen te onderwijzen, terwijl LevensKracht zich blijft richten op individuele coaching en ontwikkeling.

 

Op deze website van DrakenKracht vind je binnenkort data van cursussen, trainingen en workshops die jou krachtig zullen ondersteunen en herinneringen in je wakker zullen maken die je verder gaan helpen op de weg die jij aflegt.

 

DrakenKracht:
Wanneer je wil Leren, Leven, Verbinden en Contact wil herstellen vanuit je Bewustzijn.

 

Els van Dam

 

 

https://www.instagram.com/drakenkracht.coach/